Minnesota vakantie

intro - dag 1 - dag 2 - dag 3 - dag 4 - dag 5 - dag 6 - dag 7 - dag 8 - dag 9 - dag 10 - dag 11 - dag 12 - dag 13 - dag 14 - slot

→ Je bent nu in dag 2: maandag, 2012-07-16

De volgende dag zijn we de campus nog wat beter gaan bekijken. We hebben wat boekjes gekocht in de boekenwinkel en vervolgens zijn we door de tunnels van de "Gopher Way" (de grondeekhoorn gangen) gelopen, die een ondergrondse verbinding vormen tussen veel universiteitsgebouwen. Handig, vooral in de winter wanneer het er behoorlijk koud kan worden. Maar eigenlijk ook in de zomer, want het was er net als de voorgaande dagen zo'n 35 graden.

Daarna door naar de Mall of America, het grootste overdekte winkelcentrum van de VS. Ze hebben in het midden zelfs een klein overdekt pretpark!

Maar ons doel lag niet in Minneapolis -- we wilden naar het noorden, naar de wildernis, de natuur, de kanogebieden. Onderweg sliepen we op een verlaten (en dus gratis) dorpscamping iets voor Duluth. Voor Mireille was het de eerste nacht in haar nieuwe bivakzak. Slapen onder de sterren dus. Het was niet zo'n succes -- het was er zelfs 's nachts nog snikheet, met relatief veel lawaai en het stikte er van de muggen.

Vorige Volgende