Minnesota vakantie

intro - dag 1 - dag 2 - dag 3 - dag 4 - dag 5 - dag 6 - dag 7 - dag 8 - dag 9 - dag 10 - dag 11 - dag 12 - dag 13 - dag 14 - slot

→ Je bent nu in dag 14: zaterdag, 2012-07-28

De laatste dag in Minnesota is aangebroken. Na het ontbijt pakken we de tassen definitief in, ruimen de auto op en maken die nog verder schoon. Onderweg naar het vliegveld besluiten we nog langs de Mall of America te gaan, aangezien dat vlakbij het vliegveld ligt en we nog tijd over hebben. In het megawinkelcentrum lopen we een klein stukje en ontdekken de ijswinkel waar we de eerste keer besloten niet naartoe te gaan. Deze keer uiteraard wel :-) En daar krijgen we geen spijt van! De jongen maakt het ijs zoals een bakker een brood maakt: paar scheppen ijs en dan met twee lepels kneden en hij mengt er vanalles doorheen (chocola, brownie, koekjes etc.). Het is echt het lekkerste ijs wat we ooit hebben gegeten en zitten na die tijd goed vol!

Dan is het tijd om naar het vliegveld te rijden, we leveren de auto in en checken vast in voor de vlucht. We vertrekken van verschillende terminals, dus daar komt het afscheid, en het einde van een fantastische vakantie!

Vorige Volgende