Minnesota vakantie

intro - dag 1 - dag 2 - dag 3 - dag 4 - dag 5 - dag 6 - dag 7 - dag 8 - dag 9 - dag 10 - dag 11 - dag 12 - dag 13 - dag 14 - slot

→ Je bent nu in dag 10: dinsdag, 2012-07-24

We gaan naar de supermarkt, een hele grote SuperOne Foods waar we al eerder naartoe zijn gegaan. Uiteraard goed bereikbaar per auto met een enorme parkeerplaats, net als alle winkels overigens. 's Middags op de camping is er een tamelijk groot beest om ons eten te jatten, we zien onzettend veel beesten overal. Zo lopen er ook veel herten rond langs de weg en op parkeerplaatsen. Ook hebben we die avond voor het eerst echte vuurvliegjes gezien. Op de camping is wederom een activiteit georganiseerd, door dezelfde jongen die gisteren de rondleiding over de CCC Boys gaf: een demonstratie vuur maken (howto 1, howto 2).

Die nacht worden we opgeschrikt door een gigantisch onweer, dit keer niet in de verte maar recht boven onze hoofden. Dikke druppels vallen plotseling naar beneden en de grond trilt van al het onweer. Na slechts enkele minuten in de stortregen en het grote onweer, rennen we midden in de nacht naar de auto, proberen nog wat te slapen -- wat lastig gaat met al het lawaai van de regen en het onweer en de lichtflitsen -- en hopen dat onze spullen de volgende ochtend niet helemaal weggedreven zullen zijn.

Vorige Volgende